Du er på betaversionen af vores hjemmeside. Har du feedback? Klik her eller vend tilbage til kobmand-hansen.dk

Ferie ved Vesterhavet

{{getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Show more filters
✓ Brede sandstrande
✓ Aktiviteter for børn
✓ Skøn natur
✓ Byer med liv

Ferieområder omkring Henne Strand

Henne Strand er meget mere end bare et lille feriested ved den Jyske Vestkyst. Henne Strand er centrum for et stort ferieområde, hvis smukke omgivelser er svære at slå. Henne Strand alene er opdelt i en nord-, syd- og østlig del, og alle dele har noget helt specielt. Derudover er der omkringliggende feriehusområder, som Houstrup ved den fortryllende Blåbjerg Klitplantage og Jegum Ferieland, der ligger tæt ved Oksbøl og som er omgivet af grønne områder. Der er også Nymindegab nord for Henne, samt Bjerregård, der ligger på Holmsland klit. Og sidst men ikke mindst: Bork Havn, den oprindelige vikingelandsby lige ved Ringkøbing Fjord.

I alle disse områder udlejer vi hos Købmand Hansens Feriehusudlejning ferieboliger – hvor vil I gerne holde jeres næste ferie? Læs videre og lær alle stederne at kende.

Vælg mellem mere end 800 feriehuse
Lädt ...
Es sind keine Unterkünfte verfügbar, die Ihren Suchkriterien entsprechen.

Henne Strand

Området Henne Strand ligger lige ved det fantastiske Vesterhav og kunne derfor ikke være mere indbydende til strandferier. I den lille og hyggelige bymidte, er der en afslappet feriestemning, især ved de mange små butikker, restauranter og caféer på den livlige „Strandvejen“ i midtbyen. Strandvejen fører direkte ned til en hvid, kilometerlang sandstrand. Henne Strand er delt i en nord-, syd- og østlig del.

Houstrup

Houstrup ligger øst for Henne ved den smukke Blåbjerg Klitplantage. Det betyder for jer, at I i ferien møder de smukke klitter, vild lyng, høje træer og som nabo har I grønne områder. For naturfans er der ikke nogen smukkere omgivelser. Blåbjerg Klitplantage er et unikt landskab, beliggende sammen med søerne i Filsø. Den nærliggende Lyngbos Hede tilbyder en rig plante- og dyreverden, en masse smukke fugle, gode fiskesteder og en masse afslapning på lange gåture i betagende omgivelser.

Feriehusområdet i Houstrup er opdelt i områderne Frydenlund, Guldvangen og Hejbøl.

Læs alt om Houstrup

Jegum Ferieland

Jegum Ferieland er det perfekte sted for jeres ferie med børn, hvis I har lyst til en masse hygge og ikke nødvendigvis ønsker at bo lige ved Vesterhavet. Jegum Ferieland er det ideelle feriested for alle, som elsker at bo i et skønt og roligt naturområde med dejlige sommerhuse. Ikke desto mindre behøver I ikke at undvære noget, for som en del af ferielandet er der indkøbsmuligheder, en restaurant-café, en række familievenlige spil- og underholdningsfaciliteter og mange andre spændende tiltag. I har direkte adgang til natur, fiskeri, cykelture, svampe- og bærplukning og meget mere.

Læs alt om Jegum Ferieland

Nymindegab

Nymindegab er et fantastisk sted i Vestjylland, hvor natur og kultur forener sig til en unik oplevelse. Det lille område ligger ved havet nord for Henne Strand og ligger lige ved Vesterhavet ved Holmsland klit. Også Ringkøbing fjord ligger tæt på området. Udsigten over klitlandskabet, krydset af små vandløb, er imponerende smuk. Strand- eller surfferie kan ideelt kombineres med en masse kultur. Besøg for eksempel Nymindegab Museum eller Nørre Nebel Kirke, lær mere om fiskerbyens historie eller oplev tilbud fra de lokale, traditionelle håndværkere i landsbyen. Shopping og aktiv ferie (for eksempel med en runde minigolf på „GolfPark West“) er også muligt.

Læs alt om Nymindegab

Bork Havn

Den gamle fiskerby Bork Havn ligger lige ved den smukke Ringkøbing Fjord og er især kendt for én ting: Vikingehistorien. Dette kan I i dag opleve på frilandsmuseet „Bork Vikingehavn“. Her kan I opleve vikingernes liv, blandt andet ved at bage fladbrød, skyde med bue og pil eller lave jeres egne runearmbånd. Derudover udstråler området ved Bork Havn en traditionel havnestemning, har en smuk havn og ligger tæt ved fuglereservatet Tipperne, der er oplagt for naturelskere.

Læs alt om Bork Havn

Bjerregård

Kører man gennem klitlandskabet ved havet i Nymindegab og drejer til højre, ender man i det lille område Bjerregård. Den rolige landsby er det første sted ved Holmsland klitområdet og er omkranset af vand mod både øst og vest. Man kan næsten se over på den anden side og se havets blå. Så smal er den stribe land, der ligger i vandet og danner rammen om det rolige sommerhusområde Bjerregård. Unik naturlig skønhed og fred uden ende finder man i Bjerregård – perfekt til afslapning. Som udflugtsmål ligger havnebyen Hvide Sande, lige om hjørnet: Her kan I fiske, spise lækker mad eller bare beundre det legendariske lysshow, der har gjort stedet kendt på landsplan.

Læs alt om Bjerregård

Hvilket er dit ynglings ferieområde?